Elftal van de Week: Veerman wijst PSV de weg

Reacties

VI's Elftal van de Week van speelronde 19 in de Eredivisie is bekend. AZ, FC Utrecht en FC Volendam hebben ieder twee afgevaardigden.

Elftal van de Week: Veerman wijst PSV de weg
© Pro Shots

Geronimo Rulli is de doelman van VI's Elftal van de Week van de negentiende speelronde. De Argentijn bewees op bezoek bij Excelsior zijn waarde voor Ajax. Zijn optreden werd beoordeeld met een 7,5.

De driemans-achterhoede wordt gevormd door Julian Lelieveld (RKC Waalwijk, 7), Philippe Sandler (NEC, 7) en Mees de Wit (AZ, 7). De laatste dankt zijn uitverkiezing aan zijn sterke invalbeurt tegen FC Utrecht, waarbij hij ook als doelpuntenmaker van zich deed spreken.

Joey Veerman mocht bij PSV weer eens beginnen en dat deed hij goed. Mede dankzij de openingstreffer tegen Go Ahead Eagles kreeg de PSV'er een 8 voor zijn optreden tegen Go Ahead Eagles en daarmee een van de vier plekken op het middenveld van het Elftal van de Week. Ook de uitverkorenen Million Manhoef (Vitesse, 8) en Gaetano Oristanio (FC Volendam, 8) luisterden hun sterke optreden op met een treffer.

Na hun zeer productieve optreden in het spektakelstuk in Alkmaar behielden Anastasios Douvikas (FC Utrecht, 9) en Vangelis Pavlidis (AZ, 8,5) hun plek in het Elftal van de Week. De twee Grieken kregen gezelschap van Robert Mühren (8), die met zijn winnende treffer tegen FC Groningen de held was bij FC Volendam.

Elftal van de Week - Speelronde 19

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.