PSV wil speculaties over transfer Dumfries laten verstommen

Reacties

PSV ziet in een nieuw contract een optie om Denzel Dumfries te verleiden om een vertrek zeker nog een jaar uit te stellen.

PSV wil speculaties over transfer Dumfries laten verstommen
© Pro Shots

Dumfries wordt in verband gebracht met AC Milan. De Oranje-international met een contract tot medio 2023 heeft gezegd een vertrek bij PSV niet uit te sluiten. 'De transferwindow is tot oktober open. Ik ben er natuurlijk wel over aan het nadenken en weeg mijn opties af', zei hij in juli.

De Eindhovense club overweegt de rechtsback een verbeterd contract aan te bieden in de hoop de transferspeculaties te laten verstommen. Binnenkort komt zijn zaakwaarnemer Mino Raiola naar Eindhoven om te praten over deze optie. Mogelijk speelt in zijn beslissing een rol dat Dumfries binnenkort vader wordt. 

In de zoektocht naar een doelman heeft PSV de hoop op de komst van Zwitserse Yvon Mvogo niet opgegeven. De Brabanders denken dan aan een huur van 26-jarige doelman van RB Leipzig, waar hij de stand-in is van Péter Guláscsi.

PSV had bij de Duitse club ook Kevin Kampl gespot als potentiële versterking. Trainer Roger Schmidt kent de Sloveense middenvelder nog van zijn tijd bij Red Bull Salzburg. Gezien het hoge salaris is de komst van de 29-jarige international te hoog gegrepen, maar Kampl is wel het type en het kaliber speler waar Schmidt aan denkt.

'Schmidt is heel erg veel met Ihattaren bezig'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.