PSV wil Sambo terug van Sparta en wordt gelinkt aan Lauritsen

Reacties

PSV is voornemens om Shurandy Sambo na dit seizoen terug te halen van Sparta Rotterdam. Dat liet Earnest Stewart weten voorafgaand aan de bekerfinale in De Kuip. Daar werd de directeur voetbalzaken ook geconfronteerd met vermeende belangstelling voor Sparta-spits Tobias Lauritsen.

PSV wil Sambo terug van Sparta en wordt gelinkt aan Lauritsen
© Pro Shots

Lauritsen is bezig aan zijn eerste seizoen bij Sparta en maakt vooral met het winnen van zijn vele luchtduels veel indruk. Hans Kraaij junior heeft begrepen dat PSV interesse heeft in de Noor en confronteerde Stewart daar voor de camera van ESPN mee. Stewart wilde niet op namen ingaan, maar ontkende het transfergerucht niet.

Vervolgens liet Stewart weten dat het de bedoeling is dat Sambo na dit seizoen terugkeert naar Eindhoven. De 21-jarige rechtsback wordt door PSV verhuurd aan Sparta, dat een optie tot koop heeft. PSV heeft echter de mogelijkheid om deze optie tot koop te annuleren en lijkt van plan om dat te gaan doen. Daarna kan Sambo in de voorbereiding laten zien of hij klaar is voor de concurrentiestrijd bij PSV.

Mocht PSV de optie tot koop in het huurcontract van Sambo inderdaad annuleren, dan wil Sparta de vleugelverdediger (dit seizoen een vaste basisspeler in het succeselftal van Maurice Steijn) nog een seizoen huren. De Rotterdammers zitten wat dat betreft dus even in de wachtkamer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.