PSV wil op allerlaatste moment jonge Engelsman halen

Reacties

PSV wil zich op huurbasis versterken met CJ Egan-Riley. De twintigjarige verdediger moet in de komende uren overkomen van Burnley om de achterhoede van de ploeg van Peter Bosz te versterken.

PSV wil op allerlaatste moment jonge Engelsman halen
© Pro Shots

PSV heeft zich deze zomer al op veel posities versterkt met in veel gevallen spelers die tot de verbeelding spreken, maar centraal achterin was er nog geen aanwinst te bewonderen. Met Egan-Riley, die bij de Premier League-promovendus weinig aan spelen toe kwam, moet daar op het allerlaatste moment nog verandering in komen. PSV had Egan-Riley ook in januari van dit jaar in beeld, toen Burnley zich in Eindhoven meldde voor Jenson Seelt. Seelt trok uiteindelijk naar Sunderland.

Egan-Riley werd geboren in Manchester en doorliep de gehele jeugdopleiding van Manchester City. Voor de ploeg van Pep Guardiola speelde hij twee wedstrijden, waarna hij zijn heil zocht bij streekgenoot Burnley. In de tweede seizoenshelft van de voorbije voetbaljaargang werd Egan-Riley verhuurd aan het Schotse Hibernian, waar hij voor het eerst redelijk wat vlieguren in een eerste elftal maakte.

Bekijk hier al onze video's
Meer C. Egan-Riley
Meer over C. Egan-Riley
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.