PSV werkt mee aan transfers Piroe en Baumgartl

Reacties

Timo Baumgartl en Joël Piroe mogen vertrekken bij PSV. De club heeft aangekondigd mee te werken aan een mogelijke transfer van de verdediger en de aanvaller.

PSV werkt mee aan transfers Piroe en Baumgartl
© Pro Shots

'Joël Piroe en Timo Baumgartl krijgen van PSV de ruimte om met andere clubs te praten over een transfer. PSV is bij beide A-selectiespelers bereid mee te werken om een overstap mogelijk te maken', zo stelt de club.

Als Baumgartl vertrekt, is zijn tijdperk in Eindhoven als allesbehalve geslaagd te bestempelen. De Duitse verdediger kwam in de zomer van 2019 over van VfB Stuttgart. PSV legde liefst tien miljoen euro neer voor de Duitse jeugdinternational. Hij kwam in twee seizoenen tot 36 duels voor de Brabanders en beschikt nog over een contract tot medio 2024.

Piroe speelt sinds het seizoen 2014/15 in de jeugd van PSV. Afgelopen seizoen maakte hij zijn debuut. PSV verhuurde hem in het seizoen 2019/20 aan Sparta Rotterdam. Voor de hoofdmacht van PSV kwam hij drie keer tot scoren in veertien optredens. Onlangs leek Piroe, die bij PSV tot medio 2022 vastligt, nog hard op weg naar Swansea City.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.