PSV vraagt prijsindicatie Berghuis

Reacties

Op de dag dat Steven Berghuis zich weer meldt bij Feyenoord, heeft zijn zaakwaarnemer Mino Raiola een prijsindicatie opgevraagd. Het is al lang geen geheim dat de aanvaller in de belangstelling staat van PSV.

PSV vraagt prijsindicatie Berghuis

De Eindhovenaren zien in hem een belangrijke speler die een deel van het gat moet opvullen dat Luuk de Jong achterlaat. Berghuis past qua kwaliteiten in het spel dat Mark van Bommel met zijn elftal wil gaan spelen. PSV wil nu weten hoeveel Berghuis moet kosten.

Het antwoord: veel. Feyenoord zal er alles aan doen Berghuis in Rotterdam te houden. De club zet dan ook in op een flinke transfersom, gesproken wordt van twintig miljoen euro. Natuurlijk is dat een uitgangspunt, over iedere speler valt te praten, maar Feyenoord is niet van plan zijn meest waardevolle aanvaller zo maar te verkopen en is niet van plan heel veel in prijs te zakken. Niettemin is het de verwachting dat PSV op korte termijn met een officieel bod zal komen.

PSV is op zoek naar doelpunten en assists. Luuk de Jong was vorig seizoen goed voor liefst 28 goals en gaf ook nog acht assists. Daarmee dwong hij een transfer af naar Sevilla, die hij maandag hoopt af te ronden. Niet dat Berghuis de nieuwe spits moet worden, maar hij brengt wel twaalf goals en twaalf assists mee, zijn statistieken in competitieverband afgelopen seizoen. Een jaar eerder kwam hij tot achttien treffers en bereidde hij veertien doelpunten voor.

Stam: 'Ik verwacht dat Berghuis gewoon hier blijft'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.