PSV troeft ook Ajax af met Obispo

Reacties

PSV heeft met het tot medio 2021 vastleggen van Armando Obispo niet alleen enkele internationale topclubs afgetroefd. Ook Ajax had grote interesse in het talent.

PSV troeft ook Ajax af met Obispo

Voor de achttienjarige centrale verdediger, die al sinds 2006 in de opleiding van PSV zit, was veel belangstelling uit zowel binnen- als buitenland. Waar het Ajax in het verleden wel lukte Riechedly Bazoer los te weken bij PSV, koos Obispo juist heel bewust voor een langer verblijf bij de Eindhovenaren. De Brabander traint al enige tijd mee met de selectie van Phillip Cocu en de jeugdinternational is bovendien sterkhouder bij Jong PSV.

'Dit is opnieuw een speler uit de eigen opleiding die de potentie heeft om het eerste elftal te halen', zegt technisch directeur Marcel Brands. Obispo wacht nog op zijn Eredivisie-debuut, maar zat dit seizoen al meermaals op de bank bij de hoofdmacht. In de Jupiler League kwam hij dit seizoen tot acht duels.

Bekijk in het filmpje hieronder hoe PSV de eigen talenten met een harde leerschool wil klaarstomen voor het allerhoogste niveau.

PSV stelt hoge eisen aan de eigen talenten
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.