PSV-trainer Schmidt voert op Het Kasteel opvallende wijzigingen door

Reacties

PSV heeft de basisopstelling voor het uitduel met Sparta Rotterdam (aftrap om 18.45 uur) bekendgemaakt. Daarin ontbreken opvallend genoeg Denzel Dumfries en Donyell Malen. Wel is er de rentree van Cody Gakpo.

PSV-trainer Schmidt voert op Het Kasteel opvallende wijzigingen door
© Pro Shots
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
3 - 5
PSV
PSV

De Eindhovenaren hopen zich op Het Kasteel op te richten nadat de voorgaande twee (top)duels slechts één punt opleverden. Op bezoek bij Ajax werd het 2-2, thuis tegen AZ werd midweeks met 1-3 verloren. Ten opzichte van die twee duels ontbreken Dumfries en Malen opvallend genoeg in de basis. De rechtsback wordt vervangen door Timo Baumgartl, waardoor Jordan Teze naar de flank verhuist. In de plaats van Malen speelt Gakpo, die terug is na een blessure.

Ook Noni Madueke keert terug in de wedstrijdselectie en start ook meteen, dat gaat ten koste van Eran Zahavi. De spits uit Israël was tegen Ajax goed voor twee goals en begon ook tegen AZ, maar zit nu op de bank. Voor middenvelder Marco van Ginkel (die deze week na bijna drie jaar weer eens minuten maakte) is geen plek in de wedstrijdselectie. Tot slot begint Mauro Júnior in de basis, in plaats van Ryan Thomas.

Zodoende voert PSV-trainer Roger Schmidt wéér wijzigingen door tegen Sparta. Voor het thuisduel eind november stuurde hij zelfs acht nieuwe namen het veld in. Destijds wonnen de Eindhovenaren nipt en moeizaam met 1-0. Desondanks sprak de trainer na afloop van 'een perfecte voetbalavond'.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.