PSV-tegenstander Sevilla maakt terugkeer Sergio Ramos wereldkundig

Reacties

Sevilla heeft de rentree van Sergio Ramos (37) wereldkundig gemaakt. De Spanjaard keert achttien jaar na zijn vertrek uit Andalusië terug bij de club waar hij in de jeugd speelde en ook zijn profdebuut maakte. Hij heeft getekend voor de rest van het seizoen.

PSV-tegenstander Sevilla maakt terugkeer Sergio Ramos wereldkundig
© Pro Shots

Ramos was transfervrij na zijn vertrek bij Paris Saint-Germain en werd in de voorbije weken al in verband gebracht met oude liefde Sevilla. De opponent van PSV in de Champions League heeft de terugkeer van de voormalig Spaans international via de officiële kanalen naar buiten gebracht.

Sevilla verkocht Ramos in de zomer van 2005 voor naar verluidt 27 miljoen euro aan Real Madrid, waar hij zestien jaar onder contract stond. De routinier verbleef daarna twee seizoenen bij Paris Saint-Germain. In zijn eerste jaargang in Parijs stond Ramos vooral geblesseerd aan de kant.

In zijn eerste periode bij Sevilla speelde de ervaren verdediger 49 officiële wedstrijden, waarin hij drie keer tot scoren kwam. PSV speelt op dinsdag 3 oktober in het Philips Stadion tegen Sevilla, de ontmoeting in Zuid-Spanje is op woensdag 29 november.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.