PSV slaat volgende slag en haalt Hoever terug naar Nederland

Reacties

Ki-Jana Hoever wordt de volgende versterking voor PSV. De club heeft een akkoord bereikt met Wolverhampton Wanderers over het huren van de twintigjarige verdediger.

PSV slaat volgende slag en haalt Hoever terug naar Nederland
© Pro Shots

Hoever komt woensdag naar Eindhoven voor de medische keuring. Als daar geen problemen aan het licht komen, zal hij zich voor één jaar aan PSV verbinden. Na de doelmannen Boy Waterman en Walter Benítez wordt hij de derde nieuwkomer voor het aankomende seizoen.

Hoever stapte al op jonge leeftijd van Ajax over naar Liverpool. Tot een doorbraak in de hoofdmacht kwam het niet voor de jeugdinternational, die zichzelf met zijn goede ontwikkeling wél op de kaart zette. Twee jaar geleden ging Hoever voor zo'n tien miljoen euro naar Wolverhampton.

Bij Wolverhampton speelde Hoever tot dusver 25 wedstrijden in het eerste elftal, waarvan twintig in de Premier League. Een vaste basisplaats zit er echter (nog) niet in voor de Nederlander, die nu bij PSV vlieguren gaat maken. Hij kan worden ingezet als rechtsback én als centrale verdediger.

Vincent Müller 
PSV meldt deze dinsdag ook een uitgaande transfer. Na het binnenhalen van Benítez en Waterman is afscheid genomen van derde doelman Vincent Müller. De 21-jarige keeper gaat verder bij MSV Duisburg, waar hij voor twee jaar heeft getekend. 

Ki-Jana Hoever zou graag Pepe een rode kaart willen geven
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.