PSV-selectie voor Qatar: Lammers gaat toewerken naar rentree

Reacties

De selectie van PSV voor het trainingskamp in Qatar is bekend geworden. De Eindhovenaren gaan deze zaterdag met 28 spelers op reis.

PSV-selectie voor Qatar: Lammers gaat toewerken naar rentree
© Pro Shots

Michal Sadílek en Donyell Malen gaan door blessures niet mee. Laatstgenoemde raakte midden december geblesseerd in de topper tegen Feyenoord en het is nog maar de vraag wanneer hij in actie kan komen in de tweede seizoenshelft. De twintigjarige spits ligt er met zijn knieblessure naar verwachting zeker vier maanden uit.

Positief voor interim-trainer Ernest Faber is dat Sam Lammers op weg is naar zijn rentree. De 22-jarige aanvaller raakte eind juli geblesseerd aan zijn knie en kwam sindsdien niet meer in actie. Ook doelman Yanick van Osch is na lang blessureleed weer van de partij in Qatar.

PSV speelt ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft in de winterstop twee oefenduels. Op 9 januari wacht een duel met Club Brugge, twee dagen later volgt een wedstrijd tegen KAS Eupen. Bekijk hieronder de volledige selectie voor het trainingskamp.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.