PSV-scouts zien prachtige treffer bij winnend van Sturm Graz

Reacties

Sturm Graz heeft in aanloop naar de eerste ontmoeting met PSV, in de derde voorronde van de Champions League, drie punten gepakt in de thuiswedstrijd tegen LASK Linz. Tomi Horvat trok met een wonderschoon openingsdoelpunt de aandacht van Peter Bosz en co.

PSV-scouts zien prachtige treffer bij winnend van Sturm Graz
© Pro Shots
Sturm Graz
Sturm Graz
2 - 0
LASK Linz
LASK Linz

Waar PSV vrijdag ten koste van Feyenoord de Johan Cruijff Schaal won, daar moest Sturm Graz zaterdag aan de bak in de Oostenrijkse Bundesliga. De thuiswedstrijd tegen LASK Linz betekende het tweede duel van dit seizoen: vorige week opende Sturm Graz met een 0-3 zege bij Austria Wien.

Ook het treffen met LASK leverde de volle buit op en dat was mede te danken aan de klasse van Horvat. Hij maakte na een klein halfuur de 1-0, door van grote afstand prachtig binnen te schieten. De aanvallende middenvelder kreeg de bal na een corner voor zijn voeten gekopt en haalde verwoestend uit.

Sturm Graz, met Kjell Scherpen op doel, was de betere ploeg tegen LASK. De bezoekers probeerden nog wel om terug in de wedstrijd te komen, maar Scherpen kreeg het niet druk. Een klein kwartier voor tijd zag de Nederlandse doelman hoe Szymon Wlodarczyk na een goed lopende aanval de 2-0 tegen de touwen kopte. Dat bleek het slotakkoord te zijn.

Sturm Graz maakt zich nu op voor de reis naar Eindhoven, waar het dinsdagavond tegen PSV zal spelen. Een week later is de return in Oostenrijk: tussen deze twee wedstrijden in speelt Sturm Graz volgende week in de competitie uit tegen Austria Klagenfurt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.