PSV scout linksback Knudsen

Reacties

PSV ziet in Jonas Knudsen (links op de foto) een mogelijke versterking voor de linksbackpositie. De Eindhovenaren hebben de onlangs voor Denemarken gedebuteerde Knudsen, uitkomend voor Esbjerg fB, de afgelopen maanden intensief gevolgd.

PSV scout linksback Knudsen

Technisch manager Marcel Brands bekeek de 21-jarige Knudsen vorige week persoonlijk in zijn eerste interland, het oefenduel met Zweden. Ook was hij eerder aanwezig bij een competitiewedstrijd van Knudsen.

Ook de technische staf heeft de speler inmiddels bekeken en is geïnteresseerd in Knudsen. De Deen heeft bij Esbjerg een contract tot de zomer van 2015 en moet ongeveer 750 duizend euro kosten.

PSV neemt deze zomer afscheid van Abel Tamata en is daarom op zoek naar een concurrent voor Jetro Willems. Volgens de technisch leiding is de ontwikkeling van Willems gestokt omdat hij gezien de kwaliteitsverhoudingen in de spelersgroep altijd zeker is van een basisplaats.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.