PSV rondt tijdelijke komst van Tillman af

Reacties

PSV heeft de komst van Malik Tillman bevestigd. De 21-jarige Amerikaan wordt voor een jaar gehuurd van Bayern München. De aanvallende middenvelder moet de ploeg van trainer Peter Bosz van meer creativiteit voorzien. Bij de huur zit een optie tot koop.

PSV rondt tijdelijke komst van Tillman af
© Pro Shots

De viervoudig Amerikaans international doorliep de jeugdopleiding van Bayern München. Tillman speelde vorig seizoen op huurbasis bij Rangers FC. De play-offs voor de Champions League kunnen voor hem dus pikant worden. Wint PSV in de derde voorronde van de Champions League van Sturm Graz - wat na dinsdag zeer aannemelijk is - dan speelt het in de volgende ronde tegen Rangers FC of Servette FC.

Tillman was vorig seizoen overigens in beide duels met PSV in de play-offs voor de Champions League basisspeler bij de Schotten. In 43 wedstrijden voor Rangers kwam de middenvelder tot twaalf goals en vijf assists.

Overigens meldt Bayern dat het contract van Tillman wordt verlengd tot 2026. Zo verzekert de club zich van een hogere transfersom, mocht Tillman het bij PSV goed doen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.