PSV richt vizier op oude bekende Lozano

Reacties

Hirving Lozano wordt in verband gebracht met een terugkeer naar PSV. Italiaanse media melden dat de Eindhovenaren een bod van vijftien miljoen euro hebben uitgebracht bij Napoli.

PSV richt vizier op oude bekende Lozano
© Pro Shots

Dat bod bestaat uit een basisbedrag van tien miljoen euro en mogelijke bonussen oplopend tot vijf miljoen euro. Bronnen rond PSV bevestigen de interesse van de Eindhovense club in de 28-jarige Lozano.

De regerend Italiaans kampioen betaalde in de zomer van 2019 45 miljoen euro voor Lozano, die in 79 officiële wedstrijden voor PSV veertig keer scoorde en 23 assists gaf. De Mexicaan tekende in de zomer van 2017 bij PSV en werd één keer landskampioen met de Brabanders.

Lozano heeft nog een contract bij Napoli tot volgend jaar zomer en komt niet voor in de plannen van de nieuwe trainer Rudi Garcia. De Mexicaans international kwam tijdens het afgelopen kampioensjaar van de Napolitanen 32 van de 38 competitiewedstrijden in actie, waarvan twintig als basisspeler. In de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen bleef Lozano op de bank tegen Frosinone (1-3 zege).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Lozano
Meer over Lozano
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.