PSV-revelatie Tillman moet interlandperiode met VS laten schieten

Reacties

Malik Tillman heeft een domper te verwerken gekregen. De PSV'er moet de interlandperiode met de Verenigde Staten laten schieten door een blessure.

PSV-revelatie Tillman moet interlandperiode met VS laten schieten
© Pro Shots
Verenigde Staten
Verenigde Staten
1 - 3
Duitsland
Duitsland
Verenigde Staten
Verenigde Staten
4 - 0
Ghana
Ghana

De afgelopen weken heeft Tillman zich in de basis geknokt bij PSV en in zijn laatste drie wedstrijden was hij goed voor twee goals en een assist. Daarnaast was de middenvelder opgeroepen voor het nationale elftal van Amerika, maar hij moet de vriendschappelijke interlands tegen Duitsland en Ghana aan zich voorbij laten gaan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Dat nieuws heeft PSV bevestigd. Volgens de Eindhovense club gaat het om 'een lichte blessure', maar PSV wil niets vertellen over de aard van zijn kwetsuur. Naar verwachting gaat zijn herstelperiode twee weken duren. In de meest recente interland van de Verenigde Staten (tegen Oman) was Tillman nog basisspeler. In totaal heeft hij zes interlands achter zijn naam staan.

Tillman wordt dit seizoen door PSV gehuurd van Bayern München, waarvoor hij al zeven keer in het eerste elftal speelde. Bij PSV staat de teller momenteel op zes wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.