PSV rekent op komst Thorgan Hazard

Reacties

PSV verwacht Thorgan Hazard binnen te hengelen. De onderhandelingen met Borussia Dortmund en de aanvaller gaan de goede kant op. PSV wil Hazard gaan huren, met een optie tot koop.

PSV rekent op komst Thorgan Hazard
© Pro Shots

Hazard (29), die op beide flanken uit de voeten kan, speelt dit seizoen niet veel in Duitsland. Hij had slechts bij twee competitiewedstrijden van Dortmund een basisplaats en kwam bij de eerste duels van dit kalenderjaar niet in actie. Tegen FSV Mainz 05 en Bayer Leverkusen zat Hazard zelfs niet eens bij de wedstrijdselectie.

Zondag werd bekend dat PSV in gesprek was met Hazard en inmiddels wijst alles erop dat de 47-voudig Belgisch international naar Eindhoven zal komen. De onderhandelingen gaan de goede kant op; PSV heeft goede hoop dat de deal dinsdag afgerond kan worden.

PSV verloor deze winter Cody Gakpo en Noni Madueke, terwijl Yorbe Vertessen werd verhuurd. Paris Saint-Germain wil bovendien nog een bod gaan uitbrengen op Johan Bakayoko. De Eindhovenaren haalden tot dusver alleen Fábio Silva, die wordt gehuurd van Wolverhampton Wanderers, terug voor de voorhoede.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.