PSV-opstelling voor Champions League-kraker tegen Benfica bekend

Reacties

PSV-trainer Roger Schmidt heeft zijn opstelling voor het cruciale Champions League-voorrondeduel met Benfica bekendgemaakt. Hij kiest voor dezelfde elf namen als vorige week, in het heenduel.

PSV-opstelling voor Champions League-kraker tegen Benfica bekend
© Pro Shots
PSV
PSV
0 - 0
Benfica
Benfica

De Eindhovenaren verloren in Portugal vorige week met 2-1, waardoor de ploeg nog altijd volop zicht heeft op een ticket voor het CL-hoofdtoernooi. Schmidt kiest voor de return in het eigen Philips Stadion voor dezelfde opstelling als vorige week. Dat betekent wel dat er aantal wijzigingen zijn ten opzichte van het gewonnen Eredivisieduel met SC Cambuur (4-1) van afgelopen weekend.

Tegen de Friezen speelde Armando Obispo namelijk centraal achterin, bezette Jordan Teze een van de backposities, was Davy Pröpper een van de controleurs en speelden Mauro Júnior en Bruma op twee van de drie plekken achter de diepe spits. Dit keer zijn linksback Philipp Max en rechtsback Philipp Mwene de twee vleugelverdedigers vóór keeper Joël Drommel, terwijl Olivier Boscagli het centrum vormt met de teruggekeerde André Ramalho.

Een linie verder keert Ibrahim Sangaré terug in het elftal, hij vormt samen met aanvoerder Marco van Ginkel het slot op de deur voor de verdediging. De eerder genoemde Pröpper zit vanwege een lichte blessure niet bij de selectie. Achter spits Eran Zahavi keren Mario Götze en Noni Madueke terug in het elftal, Cody Gakpo behoudt zijn plekje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.