PSV neemt na drie jaar en vijf prijzen afscheid van Sangaré

Reacties

Ibrahim Sangaré (25) wordt definitief uitgezwaaid door PSV. De middenvelder wordt voor een bedrag van 35 miljoen euro overgenomen door Nottingham Forest.

PSV neemt na drie jaar en vijf prijzen afscheid van Sangaré
© Pro Shots

Drie jaar geleden kwam Sangaré binnen in Eindhoven. De Ivoriaan werd overgenomen van Toulouse en knokte zich meteen in de basisopstelling. Honderdveertig officiële wedstrijden later zit zijn dienstverband er nu op.

Sangaré veroverde bij PSV liefst vijf prijzen. Drie keer de Johan Cruijff Schaal, twee keer de KNVB-beker. Woensdag plaatste de middenvelder zich met de club eindelijk voor de groepsfase van de Champions League, maar die ervaring gaat hij niet opdoen.

Forest stelde al weken alles in het werk om Sangaré los te weken in het Philips Stadion. Dat lukte op Deadline Day, waardoor de middenvelder voor tientallen miljoenen euro’s de oversteek naar Engeland maakt. Daar gaat hij in de Premier League aan de slag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.