PSV moet vrezen: Mauro Júnior geblesseerd van het veld gedragen

Reacties

Mauro Júnior is vrijdag geblesseerd geraakt op de training van PSV. De Braziliaanse verdediger moest door twee man van het veld worden gedragen.

PSV moet vrezen: Mauro Júnior geblesseerd van het veld gedragen
© Pro Shots

Het is nog niet bekend wat er met Mauro Júnior is gebeurd en wat de ernst van de kwetsuur is. Voor de multifunctionele PSV'er is het hoe dan ook een domper, want het is niet voor het eerst dit seizoen dat hij vanaf de zijlijn moet toekijken. Mauro miste de eerste maanden vanwege een liesblessure en kampte vervolgens met schouderproblemen.

Mauro speelde zondag tegen FC Twente nog de volledige wedstrijd en viel in het bekerduel met ADO Den Haag zeven minuten voor tijd in. Tijdens de ontmoeting met de club van Dick Advocaat viel Guus Til al geblesseerd uit. De middenvelder kwam verkeerd neer en ging met enkelproblemen naar de kant.Op onderstaande foto is te zien hoe Mauro vrijdag van het veld van De Herdgang werd gedragen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.