PSV lijkt Sangaré alsnog naar Premier League te moeten laten gaan

Reacties

PSV staat op het punt afscheid te nemen van Ibrahim Sangaré. De middenvelder vertrekt, als de laatste formaliteiten op Deadline Day afgerond worden, naar Nottingham Forest. De Engelse club wil een bedrag van 35 miljoen euro exclusief bonussen betalen.

PSV lijkt Sangaré alsnog naar Premier League te moeten laten gaan
© Pro Shots

Al weken was het onrustig rondom Sangaré. Diverse topclubs informeerden naar de Ivoriaan, maar de clausule in het contract van de middenvelder werd nooit gelicht. Na het behalen van de groepsfase van de Champions League leek Sangaré te willen blijven. Tot Deadline Day, want een laatste poging van Forest bracht de PSV'er toch nog aan het twijfelen.

Forest probeerde Sangaré al maanden bij PSV los te weken, maar diverse pogingen strandden. Enkele uren voor het sluiten van de transfermarkt heeft de club alsnog aan de eisen van de Eindhovenaren voldaan. Daardoor komt er na drie jaar een einde aan het dienstverband van de Ivoriaan bij PSV.

Sangaré werd medio 2020 overgenomen van Toulouse. Destijds betaalde PSV zo’n zeven miljoen euro voor de middenvelder. Na honderdveertig officiële wedstrijden, waarin Sangaré vijftien keer scoorde, vertrekt hij nu naar de uitgang. Sangaré won met PSV twee keer de KNVB-beker, drie keer de Johan Cruijff Schaal en bereikte afgelopen week de groepsfase van de Champions League. Dat avontuur gaat hij niet meer meemaken

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.