PSV krijgt dankzij rode kaart Benfica hulp in Champions League-jacht

Reacties

PSV heeft in de kraker om plaatsing voor de Champions League een flinke opsteker gekregen: Benfica-verdediger Lucas Veríssimo is na een halfuur met rood van het veld gestuurd.

PSV krijgt dankzij rode kaart Benfica hulp in Champions League-jacht
© Pro Shots
PSV
PSV
0 - 0
Benfica
Benfica

De 26-jarige Braziliaan kreeg vroeg in de return van de play-offs van de CL al een gele kaart toen hij Cody Gakpo neerlegde. Na iets meer dan dertig minuten zwaaide hij tijdens een kopduel met diezelfde Gakpo wat wild met zijn arm, waarmee hij de jonge PSV-aanvaller raakte. Dat was voor scheidsrechter Slavko Vincic reden genoeg om Veríssimo wederom geel te geven.

En dus speelt PSV minimaal een uur (als het zelf niet ook rood krijgt) met een man meer. Op het moment van de rode kaart stond het nog 0-0. Gezien de 2-1 nederlaag uit het heenduel moet PSV sowieso winnen. Een zege met één goal verschil betekent altijd verlenging, bij een zege met twee goals verschil gaat PSV door, bij ieder ander resultaat juichen de Portugezen.

De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.