PSV kan Zahavi inzetten tegen Ajax, Götze twijfelgeval

Reacties

Eran Zahavi is fit genoeg om zondag tegen Ajax zijn comeback te maken bij PSV, zo vertelde trainer Roger Schmidt tijdens zijn bespiegelingen voor de clash in Amsterdam. Mario Götze is een vraagteken.

PSV kan Zahavi inzetten tegen Ajax, Götze twijfelgeval
© Pro Shots
Ajax
Ajax
2 - 2
PSV
PSV

Als gevolg van blessure miste de Israëlische spits de laatste wedstrijden voor de winterstop. Net als Ryan Thomas, Mauro Júnior, Érick Gutiérrez, Marco van Ginkel en Armando Obispo heeft Zahavi de recente periode gebruikt om fitter te worden, waarbij de aanvaller het verst is gevorderd in dat proces.

'Zahavi heeft niet de beste start gehad', vertelde Schmidt. 'Eerst was hij laat vrijgegeven door zijn oude club, daarna werd hij besmet met het coronavirus en vervolgens raakte hij geblesseerd. Hij heeft een beetje pech gehad. De afgelopen periode heeft hij benut om er weer klaar voor te zijn.'

Over Götze zei Schmidt het volgende: 'Hij had deze week wat problemen en gaat vandaag weer met de groep trainen.' Van Ginkel, die ruim tweeëneenhalf jaar geleden zijn laatste officiële duel afwerkte, zit zondag mogelijk in de selectie. Een basisplaats komt sowieso nog te vroeg voor de middenvelder.

Over de opstelling deed Schmidt geen mededelingen. De oefenmeester zal zaterdag de laatste beslissingen nemen, zo vertelde hij.

Poll (gesloten) Wat verwacht jij van Ajax-PSV?
  • 53% Zege Ajax (3.186 stemmen)
  • 15% Gelijkspel (902 stemmen)
  • 31% Zege PSV (1.871 stemmen)
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.