PSV kan tweede bod Newcastle Utd verwachten op Zoet

PSV-doelman Jeroen Zoet (22) mag erop rekenen dat Newcastle United de komende weken een tweede poging gaat wagen om hem naar de Premier League te halen. PSV wees twee weken geleden een bod van 2,5 miljoen euro van The Magpies af, maar de club van manager Alan Pardew heeft Zoet nog steeds hoog op het lijstje staan.

PSV kan tweede bod Newcastle Utd verwachten op Zoet

De doelman heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2014, PSV heeft een optie op een extra jaar. Deze relatief nog kortlopende overeenkomst zorgt ervoor dat PSV geen absolute hoofdprijs kan vragen voor de jonge keeper. Zoet aast in principe niet op een vertrek, maar na terugkeer van zijn huurperiode bij RKC Waalwijk voelt de Jong Oranje-doelman zich in Eindhoven niet zeker van zijn toekomstmogelijkheden.

Zijn concurrent Przemyslaw Tyton wil PSV graag verlaten en het is een publiek geheim dat hoofdtrainer Phillip Cocu bij een vertrek van Tyton (of Zoet) dolgraag zijn oude ploeggenoot Heurelho Gomes terug ziet keren. De Braziliaan liet afgelopen vrijdag, rondom het afscheid van Mark van Bommel, opnieuw weten dat hij niets liever wil dan terugkeren bij PSV.

Bij Newcastle United is momenteel al een Nederlandse doelman actief. Tim Krul maakte de voorbije drie seizoenen dermate indruk dat hij op de nodige lijstjes van Engelse topclubs voorkomt en in verband wordt gebracht met een transfer naar één van de topclubs in Engeland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen