PSV-jeugd blijft ongeslagen in Youth League

Reacties

PSV Onder-19 heeft dinsdagmiddag zijn ongeslagen status behouden in de Youth League. Het hoogste jeugdelftal van Sevilla werd op 1-1 gehouden. Er lagen kansen op meer voor de hoogste PSV-jeugd.

PSV-jeugd blijft ongeslagen in Youth League
© Pro Shots
PSV U19
PSV U19
1 - 1
Sevilla U19
Sevilla U19

PSV kreeg op de eigen Herdgang een mooie kans om de goede start van de Youth League voort te zetten. In de eerste speelronde werd Arsenal op knappe wijze met 1-2 verslagen. Ook tegen de leeftijdsgenoten van Sevilla was PSV beter, maar de Spanjaarden sloegen genadeloos toe tijdens schaars gevaar. Uit de kluts was het eindelijk verdediger Sergio Martínez die via Tim van den Heuvel de 0-1 maakte,

In de tweede helft kregen beide clubs diverse grote kansen, maar was het PSV dat langszij kwam. Na een overtreding op Van den Heuvel mocht Jason van Duiven - die kleine broertje Robin van Duiven op de bank hield - aanleggen vanaf elf meter en de spits schoot zeer overtuigend binnen voor de 1-1. Het had daarna ook 2-1 kunnen worden via Tai Abed, maar hij miste twee grote kansen in de tweede helft.

Voor PSV zijn de eerstvolgende wedstrijden in de groepsfase van de Youth League tegen RC Lens, dat eerder won van zowel Arsenal als Sevilla.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.