PSV informeert bij Wolfsburg voor Van de Ven

Reacties

PSV heeft de optie verkend om Micky van de Ven naar Eindhoven te halen. Dat heeft alles te maken met de situatie in de defensie van de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooij.

PSV informeert bij Wolfsburg voor Van de Ven
© Pro Shots

PSV kampt immers met de nodige fysieke malheur in de achterhoede. André Ramalho, Olivier Boscagli én Mauro Júnior zijn momenteel geblesseerd, al hoopt Ramalho deze voorbereiding nog wel aan te sluiten. Toch oriënteert technisch directeur John de Jong zich op defensieve versterkingen.

In die zoektocht is PSV onder anderen uitgekomen bij Van de Ven. De 21-jarige verdediger maakte in de zomer van 2021 de overstap van FC Volendam naar Wolfsburg, waar hij in zijn eerste seizoen tot vijf optredens in de hoofdmacht kwam. De laatste twee Bundesliga-duels had Van de Ven een basisplaats bij Wolfsburg. Van de Ven heeft nog een contract tot medio 2025 en een vertrek is voor de Duitsers momenteel onbespreekbaar.

Voor John de Jong wordt het zo een lastige puzzel. Mogelijk biedt Derrick Luckassen uitkomst. De 27-jarige verdediger werd de afgelopen jaren verhuurd aan Anderlecht, Kasimpasa en Karagümrük, maar maakt een goede indruk in de voorbereiding.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer VfL Wolfsburg
Meer over VfL Wolfsburg
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.