PSV haalt met Carlos Vinícius gewenste spits binnen

Reacties

PSV heeft de gewenste extra spits binnen. Carlos Vinícius komt op huurbasis over van Benfica. Dat bevestigt technisch manager John de Jong in de speciale theatershow van de Skiete Willy Podcast.

PSV haalt met Carlos Vinícius gewenste spits binnen
© Pro Shots

De komst van Vinícius biedt trainer Roger Schmidt een Plan B. PSV troeft meerdere clubs af met het binnenhalen van de 26-jarige aanvaller, die voor twee jaar is gehuurd. 'We hebben nu een kampioenswaardige selectie', aldus John de Jong. 'Het wordt tijd dat we de titel terugbrengen naar Eindhoven.'

Na het vertrek van Donyell Malen naar Borussia Dortmund was PSV op zoek naar een extra aanvallende optie. Dat leek Luuk de Jong te gaan worden, maar Schmidt liet afgelopen weekend weten dat de spits van Sevilla in ieder geval niet dit seizoen komt.

Vinícius moet Schmidt meer opties geven in de voorhoede. Nu de Duitse trainer weer is overgeschakeld naar een 4-3-3-formatie is Eran Zahavi de belangrijkste man in de spits. Met Vinícius haalt PSV een alternatief binnen voor de Israëliër.

De 26-jarige Braziliaan werd in 2019 door Benfica weggehaald bij Napoli. Afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Tottenham Hotspur. In zijn eerste seizoen in Portugal was Vinícius zeer succesvol met 24 goals en dertien assists in 47 duels.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.