PSV gaat kennis delen met psychiaters van buren

Reacties

PSV gaat in een pilotproject samenwerken met Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven (GGZE). Het gerenommeerde instituut biedt zorg en ondersteuning aan mensen met bijzondere psychiatrische stoornissen.

PSV gaat kennis delen met psychiaters van buren

'Onze mentale begeleiders (Sander Roege en Joost Leenders, red.) zijn in het kader van kennismaking, het zijn namelijk onze buren, op bezoek geweest bij de GGZE. Ze kwamen terug en zeiden dat het voor ons een walhalla is', zegt algemeen directeur Toon Gerbrands (foto).

'Voor ons gaat het in principe niet om het therapeutische verhaal, wat bij hen vaak centraal staat. Zij gaan hun kennis delen, wij pikken eruit wat we kunnen gebruiken bij het opleiden van onze talenten. We beginnen met een pilot. De methodes die werken stoppen we in ons PSV Programma.'

Het PSV Programma is een breed protocol dat PSV houvast geeft bij het bedrijven van topvoetbal. Het handelt over visie, management, medische zaken, mentale begeleiding, scouting, sociaal-maatschappelijke onderwerpen, testen en meten, monitoring, faciliteiten, informatievoorziening, innovatie, specialisten en media.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.