PSV en zaakwaarnemer breken met Bakkali

Reacties

PSV én zaakwaarnemer Kees Ploegsma jr. zien af van een verdere samenwerking met Zakaria Bakkali. De clubleiding van de Eindhovenaren heeft de aanbieding ingetrokken.

PSV en zaakwaarnemer breken met Bakkali

Behalve PSV ziet ook Ploegsma jr., tot voor kort de belangenbehartiger van Bakkali, af van een verdere samenwerking met de Belg. Ploegsma jr. heeft geprobeerd beide partijen tot elkaar te laten komen, maar Bakkali blijft maar twijfelen.

In ieder geval tot de winterstop traint de talentvolle aanvaller mee met de beloften van PSV, al is het nog niet duidelijk of hij namens het team van trainer Darije Kalezic ook in actie gaat komen in de Jupiler League.

Even leek het erop dat Bakkali, die deze zomer in belangstelling stond van Atlético Madrid, en PSV tot een akkoord zouden komen. Bakkali had zich aangesloten bij het Nederlandse makelaarskantoor SEG en namens dat bedrijf ging Kees Ploegsma weer in gesprek met technisch manager Marcel Brands.

De kleine buitenspeler, die vorig seizoen een daverende start in het eerste elftal van PSV kende, speelde dit seizoen vijf competitiewedstrijden namens Jong PSV waarin hij één keer trefzeker was. Het contract van Bakkali loopt tot volgend jaar zomer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.