Bakkali laat voeten spreken en neemt Jong PSV bij de hand

Reacties

Er was de laatste maanden veel gedoe rondom hem, maar Zakaria Bakkali heeft eindelijk weer eens van zich laten horen op voetballend gebied. Hij tekende namens Jong PSV voor de openingsgoal in de 2-0 overwinning tegen Achilles'29.

Bakkali laat voeten spreken en neemt Jong PSV bij de hand

Nadat Jong PSV al een paar keer dreigend was geworden, zorgde de in opspraak geraakte Belg na negentien minuten voor de openingstreffer op De Herdgang. Hij controleerde een lange bal met rechts, wurmde zich voorbij verdediger Tim Konings en schoot hard en hoog raak: 1-0.

Het betekende voor de kleine dribbelaar zijn eerste doelpunt in 364 dagen. De laatste keer dat hij een officiële treffer liet noteren, was op 10 augustus 2013: op een dag na exact een jaar geleden. Toen schoot hij namens het eerste elftal van PSV tegen NEC (5-0) zelfs drie keer raak.

Sowieso was Bakkali voor de pauze de meest bedrijvige speler op het veld. Hij leek van plan om het tumult van de afgelopen tijd naar de achtergrond te doen verdwijnen. Bakkali weigert al maanden zijn contract te verlengen, maar lijkt nu toch te hebben gekozen voor een langer verblijf in Eindhoven.

Op slag van rust tikte Olivier Rommens nog simpel de 2-0 binnen, wat uiteindelijk ook de eindstand bleek te zijn tegen de hekkensluiter van vorig seizoen. Zo is de ploeg van Darije Kalezic goed begonnen aan de jaargang 2014/15.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.