PSV en doelman Cássio Ramos per direct uit elkaar

Cássio Ramos kan op zoek gaan naar een nieuwe club. PSV heeft het contract met de 24-jarige doelman, dat nog doorliep tot het einde van dit seizoen, per direct ontbonden.

PSV en doelman Cássio Ramos per direct uit elkaar

Sinds de komst van Przemyslaw Tyton was Cássio onnodig bij PSV, dat in Andreas Isaksson en Khalid Sinouh nog twee keepers onder contract heeft staan. Enkele weken geleden kreeg de Braziliaan, die in 2007 een vijfjarige verbintenis tekende, het voorstel om zijn contract te laten ontbinden. Cássio weigerde en liet weten pas op z'n vroegst in de winterstop te willen vertrekken.

PSV stemde daarmee in, maar liet weten dat het voor hem wel over was in Eindhoven. Cássio werd niet ingeschreven voor de Europa League en moest dus ook zijn contract uitdienen bij het beloftenteam. Woensdag bereikten beide partijen alsnog een akkoord over een direct afscheid, waardoor de doelman in zijn geboorteland Brazilië op zoek kan gaan naar een nieuwe club.

'Ik hoop in Brazilië net zoveel te leren als ik hier bij PSV heb geleerd. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak ben ik ontzettend vooruit gegaan', reageerde Cássio op de PSV-website. 'Ik wil in Brazilië laten zien dat ik een goede keeper ben. Ik wil een basisplek veroveren want wedstrijden spelen is nu het belangrijkste voor mij. Als dat lukt, dan komt de rest vanzelf.' Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's