PSV dicht bij akkoord met transfervrije Hutchinson

Atiba Hutchinson vervolgt zijn loopbaan mogelijk bij PSV. De 27-jarige middenvelder van FC Kopenhagen is transfervrij en heeft een contractvoorstel van de Eindhovenaren in beraad.

PSV dicht bij akkoord met transfervrije Hutchinson

De offensief ingestelde middenvelder is bezig aan zijn vijfde seizoen in Kopenhagen. In totaal speelde Hutchinson 136 competitiewedstrijden, waarin hij 22 keer tot scoren kwam. PSV kwam de 47-voudig international van Canada dit seizoen twee keer tegen in de groepsfase van de Europa League.

Yannick Rymenants gaat PSV komende zomer sowieso verlaten. De Eindhovenaren wilden de aflopende verbintenis van de 21-jarige Belg wel verlengen, maar zelf kiest Rymenants voor een avontuur bij Sint-Truiden. De Belgische club heeft een driejarig contract klaarliggen voor de vleugelaanvaller.

Sint-Truiden hoeft PSV enkel een opleidingsvergoeding van ongeveer 75 duizend euro te betalen. De club uit Eindhoven hoopt dit bedrag te verrekenen met de transfer van Simon Mignolet. De doelman wordt al enkele maanden intensief gevolgd door PSV.

Bekijk hier al onze video's