PSV denkt aan Wijnaldum

Reacties

In de zoektocht naar versterkingen voor de selectie is PSV uitgekomen bij een oude bekende. Georginio Wijnaldum (32) is in beeld in Eindhoven.

PSV denkt aan Wijnaldum
© Pro Shots

Wijnaldum verliet PSV acht jaar geleden voor een nieuw avontuur bij Newcastle United. Daarna volgden transfers naar Liverpool en PSG. De Franse topclub verhuurde de Oranje-international in het afgelopen seizoen aan AS Roma, waarmee hij de Europa League-finale verloor van Sevilla.

Wijnaldum heeft bij Paris Saint-Germain nog een doorlopend contract tot medio 2024, maar kan mogelijk dus ook terugkeren naar Nederland. PSV hoopt de 88-voudig international te verleiden tot een rentree in het Philips Stadion om de selectie van de nieuwe hoofdtrainer Peter Bosz te versterken.

Tussen 2011 en 2015 speelde Wijnaldum 154 officiële duels voor PSV. Daarin kwam hij tot 56 goals en 24 assists. Als PSV’er veroverde Wijnaldum de KNVB-beker, de Johan Cruijff Schaal en in het seizoen 2014/15 de landstitel. Acht jaar later en een hele hoop eremetaal verder lonkt een terugkeer in Eindhoven.

'PSV heeft nog helemaal geen Peter Bosz-selectie'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.