PSV denkt aan Boessen en Lucius als duo voor beloftenploeg

Reacties

Wil Boessen is de belangrijkste kandidaat om de nieuwe hoofdtrainer te worden van Jong PSV. De ervaren coach zou bij de beloftenploeg dan assistentie moeten krijgen van Theo Lucius.

PSV denkt aan Boessen en Lucius als duo voor beloftenploeg
© Pro Shots

PSV moest een oplossing vinden voor het tweede elftal na het vertrek van Adil Ramzi, die onlangs naar de Marokkaanse topclub Wydad AC vertrok. De club denkt die oplossing intern te hebben gevonden. Boessen fungeerde vorig seizoen al als assistent onder Ramzi, voor hem lonkt nu de kans om een positie door te schuiven. De 59-jarige trainer had eerder de leiding bij onder meer Fortuna Sittard, FC Oss, FC Den Bosch en Helmond Sport.

In de schaduw van Boessen is een belangrijke rol weggelegd voor Theo Lucius. De oud-middenvelder van de club heeft nog niet de trainerspapieren waarmee hij op dit niveau op eigen benen kan staan. Mogelijk kan Lucius vanuit de assistentrol doorgroeien naar de positie van hoofdcoach bij Jong PSV. De 46-jarige Brabander was al hoofdtrainer van PSV Onder-18. Lucius keek onlangs bij Peter Bosz mee tijdens het trainingskamp van het eerste elftal in Oostenrijk.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.