PSV deelt sfeerbeelden: reporter Veerman draagt beker op aan Drommel

Reacties

PSV geniet nog altijd na van de bekerfinale tegen Ajax. Na strafschoppen waren de Eindhovenaren te sterk voor de rivaal. Dat leverde een zinderend feest op, waarvan de club nu interne beelden heeft gedeeld.

PSV deelt sfeerbeelden: reporter Veerman draagt beker op aan Drommel
© PSV
Ajax
Ajax
ns
1 - 1
PSV
PSV

In een uitgebreide video van ruim een half uur geeft PSV een kijkje in de keuken. De aanloop naar de eindstrijd in De Kuip is te zien, terwijl de strafschoppen vanuit de hoek van doelman Joël Drommel te volgen zijn. Na de laatste rake uithaal, van aanvaller Fábio Silva, is het feest van de Eindhovenaren te volgen.

Aan de hand van reporters Drommel en met name Joey Veerman wordt de kijker meegenomen in het feestgedruis. 'Gewoon blijven staan, geduldig blijven, dan heb je hem', reageert Drommel nog op het stoppen van de strafschop van Ajacied Edson Álvarez.

Die actie levert Drommel veel lof op, vooral van Veerman. De Volendammer, grote gangmaker in de PSV-vreugde, prijst de doelman. 'Ik wil deze beker opdragen aan Drommel, hij heeft toch de vijfde strafschop gepakt. Hij zakte even door de knietjes, zo, tjak, kom aan. Hé, daar loopt-ie, Drommeltje', lacht Veerman terwijl de doelman hem nog een keer passeert.

Daarna volgen nog de euforische gang door De Kuip, beelden uit de kleedkamer, de feestelijke rit in de bus naar Eindhoven en het onthaal van de bekerwinnaar in het eigen stadion.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.