PSV deelt nieuw contract uit: 'Ik geniet van ieder moment dat ik voetballer ben'

Reacties

Richard Ledezma blijft langer bij PSV. De aanvallende middenvelder heeft zijn aflopende contract in Eindhoven met twee jaar verlengd, tot medio 2024.

PSV deelt nieuw contract uit: 'Ik geniet van ieder moment dat ik voetballer ben'
© Pro Shots

'Dit voelt geweldig na het afgelopen seizoen. Ik geniet van ieder moment dat ik voetballer ben', aldus Ledezma op de clubwebsite. De Amerikaan, die ook over een Mexicaans paspoort beschikt, maakte in januari 2019 de overstap van de jeugdopleiding van Real Salt Lake naar PSV.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ledezma maakte afgelopen seizoen verschillende keren zijn opwachting in de hoofdmacht, maar een kruisbandblessure voorkwam een definitieve doorbraak. Begin december maakte Ledezma na bijna een jaar zijn rentree bij Jong PSV.

'Ik ben ontzettend blij weer onderdeel uit te maken van het team en kijk er enorm naar uit om me te ontwikkelen. Ik besef dat ik geduld moet hebben en ben trots dat ik hier weer sta. Ik kan met woorden niet beschrijven hoe enthousiast ik ben.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.