PSV bevestigt vertrek van Vertessen naar Union Sint-Gillis op huurbasis

Reacties

PSV verhuurt Yorbe Vertessen voor de rest van het seizoen aan Union Sint-Gillis in België. De aanvaller keert zodoende terug in zijn geboorteland. Na de komst van Fábio Silva was er voor Vertessen weinig perspectief op speeltijd.

PSV bevestigt vertrek van Vertessen naar Union Sint-Gillis op huurbasis
© Pro Shots

Vertessen had meer clubs in zijn geboorteland die hem voor de rest van het seizoen wilden huren van PSV, maar vrijdag werd al duidelijk dat Union de meeste kans maakte op zijn handtekening. De huidige nummer twee van de Belgische Pro League slaagde erin om Antwerp FC af te troeven.

PSV was bereid mee te werken met een tijdelijk afscheid van Vertessen. 'Na de komst van Fábio Silva is het belangrijk dat Yorbe minuten gaat maken en gaat spelen. Voor zijn belang, maar ook voor het belang van PSV. Dat is ook met de speler besproken', gaf trainer Ruud van Nistelrooij aan in aanloop naar het thuisduel met Go Ahead Eagles.

Vertessen beschikt bij PSV over een contract tot medio 2025. In 73 wedstrijden voor de nummer drie van de Eredivisie kwam hij tot dertien doelpunten en acht assists.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.