PSV bevestigt transfer Willems naar Frankfurt

Reacties

Jetro Willems voetbalt komend seizoen definitief in de Bundesliga. Eintracht Frankfurt heeft de komst van de linksback van PSV vrijdag helemaal afgerond.

PSV bevestigt transfer Willems naar Frankfurt

De 23-jarige Willems tekent een contract voor vier jaar bij de nummer elf van de Bundesliga van het vorige seizoen. PSV ontvangt iets meer dan zes miljoen euro voor de Oranje-international, een bedrag dat via bonussen kan uitkomen op zeven miljoen.

Willems aasde al ruim een jaar op een vertrek bij PSV. In de zomer van 2016 meldde de juiste club zich echter niet in de ogen van de verdediger, waardoor hij in Eindhoven besloot te blijven. Nu komt het alsnog tot een vertrek. Eerder werd Willems gelinkt aan clubs als Olympique Nice, Olympique Lyon, AS Monaco, AS Roma en Sevilla.

PSV nam Willems medio 2011 over van Sparta Rotterdam. De toen pas zeventienjarige voetballer groeide al snel uit tot een vaste waarde in het Philips Stadion en speelde inmiddels 22 interlands voor Oranje. Bij Frankfurt wordt Willems ploeggenoot van onder anderen Sébastien Haller en Jonathan de Guzman.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.