Transfer Willems naar Frankfurt alsnog beklonken

Reacties

Jetro Willems heeft zijn gewenste transfer dan toch te pakken. De linksback meldt zich vrijdag bij Eintracht Frankfurt, waar hij een meerjarig contractzal tekenen.

Transfer Willems naar Frankfurt alsnog beklonken

De transfer leek afgelopen zondag al min of meer rond toen PSV meldde een akkoord bereikt te hebben met een club over Willems. Later bleek het om Frankfurt te gaan, dat een foto van de Oranje-international tweette tijdens diens medische keuring.

Vervolgens kwam er echter ruis op de lijn en communiceerde PSV woensdag plotseling dat er toch geen akkoord was met Frankfurt. De problemen zaten rond de te betalen transfersom. Inmiddels zijn de plooien alsnog gladgestreken en meldt Willems zich vrijdag bij zijn nieuwe club, waarmee hij maandag op trainingskamp gaat naar het Zwitserse Gais.

Duitse media hebben het over een transfersom van vijf miljoen euro, maar vanuit PSV klinken geluiden dat het inclusief bonussen om zo'n zeven miljoen euro gaat. Willems speelde zes jaar voor de Eindhovenaren, die hem medio 2011 overnamen van Sparta Rotterdam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.