PSV bevestigt komst Engels jeugdinternational Madueke

Reacties

PSV heeft donderdag de komst van Engels jeugdinternational Noni Madueke bevestigd. Eerder maakte VI al melding van de op handen zijnde transfer.

PSV bevestigt komst Engels jeugdinternational Madueke

'Voor mijn gevoel is PSV de club waar ik me het beste kan ontwikkelen', zegt Madueke op de website van de landskampioen. 'PSV is een massive club met een geweldige historie. Ik kan niet wachten om stap voor stap naar het eerste elftal toe te groeien.'

De zestienjarige Madueke is afkomstig van Tottenham Hotspur. De middenvelder is Engels jeugdinternational en maakte al op vijftienjarige leeftijd zijn debuut voor Tottenham Hotspur Onder-18.

Dat PSV de strijd om Madueke gewonnen heeft, is knap. Manchester United en Chelsea waren ook in de markt voor de jongeling, die bovendien een aanbieding ontving van Tottenham.

Namens PSV reageert John de Jong, die voorlopig de taken waarneemt van de naar Everton vertrokken technisch manager Marcel Brands, verheugd op de deal. 'Het is ontzettend mooi dat een speler met zijn achtergrond, Engels jeugdinternational spelend voor een Engelse topclub kiest voor het jeugdtraject van PSV. Dat betekent dat deze jongen perspectief ziet om hier door te breken en dat is dan ook de bedoeling.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.