'PSG wil de Champions League meerdere malen winnen'

Reacties

Sinds de overname door Qatarezen groeide Paris Saint-Germain uit tot de machtigste club van Frankrijk. PSG wil echter meer, verkondigt president Nasser Al Khelaifi in een exclusief interview met Voetbal International.

'PSG wil de Champions League meerdere malen winnen'

'Ons grote doel is het winnen van de Champions League', aldus de 41-jarige clubbaas tegenover VI-verslaggever Thijs Slegers. 'Niet één keer, maar meerdere malen. Dit seizoen doen we voor de derde keer mee sinds de overname. Iedereen, van het kantoorpersoneel tot de A-selectie en de staf, geeft alles voor dat grote doel. Maar we zijn niet blind of naïef. In het voetbal heb je een heleboel dingen niet in de hand. Je kunt niet alles controleren, helaas.'

Onder die oncontroleerbare zaken valt onder meer de loting. Voor de achtste finale van de Champions League werd PSG maandag gekoppeld aan Chelsea. Het betekent dat Gregory van der Wiel, Zlatan Ibrahimovic en consorten een loodzware opgave wacht.

In het Kerstnummer van Voetbal International, dat vanaf vandaag in de winkels ligt, een uitgebreid interview met Nasser Al Khelaifi en een kijkje achter de schermen bij PSG. U kunt het Kerstnummer van VI hier bestellen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.