'PSG weet het zeker: Luis Enrique wordt nieuwe trainer'

Reacties

Luis Enrique moet de nieuwe trainer van Paris Saint-Germain worden. Na het afketsen van de deal met Julian Nagelsmann geeft de kampioen van Frankrijk gas voor de clubloze Spanjaard.

'PSG weet het zeker: Luis Enrique wordt nieuwe trainer'

Dat melden L'Équipe en Le Parisien. Van een overeenkomst is nog geen sprake, maar PSG heeft goede hoop dat het Luis Enrique binnen kan halen. Zijn aanstelling zou ergens volgende week beklonken moeten worden. Er wordt nog gesproken over de laatste details, waaronder de invulling van de technische staf, die mede door Luis Enrique geformeerd wordt.

Luis Enrique wordt dus waarschijnlijk de opvolger van Christophe Galtier, die van PSG het veld moest ruimen. Hoewel Galtier pas kort geleden opzij werd gezet, was PSG op de achtergrond al langer bezig om voor aankomend seizoen een nieuwe trainer voor de groep te zetten. De club zette vol in op Nagelsmann, maar die deal ketste deze week af op de voorwaarden.

PSG werd kampioen van Frankrijk, maar niet met een straatlengte voorsprong, wat in Frankrijk wel verwacht wordt. En in de Champions League was het al snel einde verhaal. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.