'PSG pakt door: Mbappé tipt oude bekende als opvolger Messi'

Reacties

Dat Lionel Messi de deur bij Paris Saint-Germain achter zich dicht gaat trekken, is een publiek geheim. Ondertussen wordt in de Franse hoofdstad grondig gezocht naar een geschikte vervanger van de Argentijnse wereldkampioen. Daarbij duikt de naam van Bernardo Silva op.

'PSG pakt door: Mbappé tipt oude bekende als opvolger Messi'

Alles wijst erop dat Messi PSG na dit seizoen verlaat. Barcelona en Saoedi-Arabië worden genoemd als mogelijke bestemmingen. Ondertussen beraadt Luís Campos zich op een opvolger. l'Équipe en Le Parisien melden dat de technische baas is uitgekomen in Manchester. Naar verluidt zijn de onderhandelingen met City over een transfer van Silva zelfs al opgestart.

Als technisch directeur van AS Monaco verloste Campos Silva in 2015 van zijn uitzichtloze situatie bij Benfica. Aan de Côte d'Azur verdiende de Portugese spelmaker vervolgens een transfer naar City, waar hij bezig is aan zijn zesde seizoen. In Stade Louis II speelde Silva nog samen met Mbappé. De sterspeler van PSG zou bij de clubleiding hebben aangedrongen op een hereniging.

Jorge Mendes
Silva stond vorige zomer ook al in de belangstelling van PSG, dat toen nog naast zijn komst greep. Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van de 28-jarige aanvaller, onderhoudt nauwe banden met de koploper van de Ligue 1 en met Campos in het bijzonder. Mendes bracht eerder Vitinha en Renato Sanches al naar PSG. De kans lijkt aannemelijk dat Silva de volgende wordt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.