PSG nieuwe club op fraai cv van Diarra

Reacties

Paris Saint-Germain heeft de selectie aangevuld met Lassana Diarra. De 32-jarige Parijzenaar was transfervrij en heeft nu tot medio 2019 getekend bij de koploper van Frankrijk.

PSG nieuwe club op fraai cv van Diarra

De controleur zat zonder club na zijn vertrek bij Al-Jazira in december van vorig jaar. Door zijn transfer naar de Verenigde Arabische Emiraten was Diarra uit beeld geraakt. Vanwege zijn transfervrije status en internationale ervaring wordt hij door PSG gezien als ideale back-up voor het middenveld.

De 34-voudig Frans international had al een geweldig cv met periodes bij onder andere Chelsea, Arsenal, Real Madrid en Olympique Marseille. Diarra maakte na een afwezigheid van ruim vijf jaar in 2015 nog zijn rentree bij de Franse nationale ploeg, waar anderhalf jaar geleden voor het laatst een beroep op hem werd gedaan.

Diarra is voor PSG de eerste versterking van deze winter. De grote vraag is hoe de ploeg van Unai Emery het er in de Champions League vanaf gaat brengen nu het winnen van de titel in de Ligue 1 al nagenoeg zeker lijkt voor de lijstaanvoerder, die een voorsprong van acht punten heeft op nummer twee Olympique Lyon. In de achtste finale van het miljardenbal wacht voor de Fransen een dubbele confrontatie met Real Madrid. Het heenduel wordt op 14 februari gespeeld in de Spaanse hoofdstad.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.