PSG neemt Verratti premie af na nachtelijke arrestatie

Reacties

Paris Saint-Germain heeft vrijdag middels een officieel statement gereageerd op de arrestatie van Marco Verratti. De Italiaanse middenvelder moest in de nacht van dinsdag op woensdag ontnuchteren in de cel omdat hij met een te hoog alcoholpromillage achter het stuur zat.

PSG neemt Verratti premie af na nachtelijke arrestatie

PSG meldt in een statement op de clubwebsite dat Verratti de volgende dag uit eigen beweging zijn excuses aan trainer Thomas Tuchel en de clubleiding heeft aangeboden en dat de 25-jarige spelmaker een deel van zijn ethische premie moet afstaan.

Spelers van de Franse topclub hebben allemaal zo'n bonus in hun contract staan, om hen eraan te herinneren dat ze onder alle omstandigheden een voorbeeldfunctie hebben. Misdragen ze zich op een of andere manier, dan moeten ze die premie (deels) afstaan.

De selectie van PSG bereidt zich voor op het competitieduel van vanavond met nummer twee Lille (aftrap 20.45 uur). De regerend kampioen staat in de Ligue 1 na elf duels acht punten voor op de achtervolger uit Noord-Frankrijk. Verratti speelde tot nu toe in zeven duels mee. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.