PSG-hommage aan de Notre-Dame, Ronaldo jr op schot

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

PSG-hommage aan de Notre-Dame, Ronaldo jr op schot

• De brand van de Notre-Dame schokte Parijs, Frankrijk en de wereld. PSG zal zondag in het competitieduel met AS Monaco op meer manieren stilstaan bij de ramp. Zo siert een beeltenis van de Parijse kathedraal de voorkant van het tenue. De spelers dragen bovendien in plaats van hun naam Notre-Dame op hun rug. Overigens komt ook AS Monaco met een eerbetoon aan de door brand geteisterde kerk.

• Als Cristiano Ronaldo over enkele jaren is gestopt met voetballen, staat zijn opvolger al klaar. Ronaldo jr is in het kielzog van zijn vader meegekomen naar Turijn en in de jeugdopleiding van Juventus maakt hij veel indruk. Dit weekend maakte de zoon van Ronaldo liefst 25 goals op een toernooi en mede door die goals won het jeugdteam van Juve het toernooi.

• De halve finales van de strijd om de Future Cup zijn bekend. Ajax Onder-17 jaar haalde eerder op de zondag al de halve eindstrijd, in die ronde treffen de Amsterdammers Anderlecht. De andere halve finale gaat tussen Atlético Madrid en Juventus. Ajax is recordkampioen van het toernooi in Amsterdam, vijf van de negen edities werden gewonnen door Ajax. Anderlecht won het toernooi driemaal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.