'PSG doet uiterste poging om Mbappé toch te behouden'

Reacties

Paris Saint-Germain probeert Kylian Mbappé met een flinke smak geld op andere gedachten te brengen over zijn toekomst. De Franse superster lijkt als transfervrije speler op weg naar Real Madrid.

'PSG doet uiterste poging om Mbappé toch te behouden'
© Pro Shots

Mbappé beschikt in Parijs over een aflopend contract met een optie, maar die optie kan PSG niet zomaar lichten. De doorgaans goed ingevoerde krant Le Parisien meldde vorige week dat Mbappé zijn keuze voor Real Madrid had gemaakt, maar meldt nu dat er nog één poging vanuit de Parijse clubleiding komt.

Het zou gaan om een contractaanbieding tot medio 2026, waarbij elk contractjaar goed is voor een salaris van tachtig miljoen. Le Parisien meldt er meteen bij dat Mbappé nog steeds Real Madrid als eerste keuze heeft, maar dat het financiële plaatje vanuit Spanje wel aantrekkelijk genoeg moet zijn.

Sinds 1 januari mag elke club in gesprek met het management van Mbappé om hem na afloop van dit seizoen transfervrij in te lijven. PSG slaagde er twee jaar geleden nog in om de aanvaller bij de club te houden via een megasalaris en hoge loyaliteitsbonus, dat lijkt dit jaar niet meer de doorslag te geven voor Mbappé.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.