'PSG brengt megabod uit op spits uit Parijs'

Reacties

Paris Saint-Germain zoekt voor de laatste dagen van de transfermarkt nog een nieuwe spits en is inmiddels uitgekomen bij Randal Kolo Muani van Eintracht Frankfurt. Veerschillende media in Duitsland, Frankrijk en erbuiten weten dat er inmiddels een bod is uitgebracht.

'PSG brengt megabod uit op spits uit Parijs'
© Pro Shots

Het zou gaan om een transfersom van tachtig miljoen euro, eventueel aangevuld met bonussen. Kolo Muani, die net als zijn potentiële nieuwe ploegmaat Kylian Mbappé opgroeide in de Parijse voorstad Bondy, zou zich relaxed hebben opgesteld maar bij de clubleiding wel hebben aangegeven dat hij graag de overstap naar het Parc des Princes zou maken.

De 24-jarige Kolo Muani groeide dus op in de Franse hoofdstad, maar werd nooit opgemerkt door de grootste club uit de stad van de liefde. FC Nantes profiteerde en name hem op in de jeugdopleiding, waarna hij in 2022 overstapte naar het Deutsche Bank Park. In zijn eerste en enige volledige seizoen in Duitse dienst kwam hij tot vijftien doelpunten, één treffer te weinig om zich (mede)topscorer te mogen noemen.

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Kolo Muani
Meer over R. Kolo Muani
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.