PSG-aanhangers naar huis Neymar, club spreekt schande van actie

Reacties

Personen die Paris Saint-Germain een warm hart toedragen hebben woensdag een flinke tocht door Parijs gemaakt. Een groepje verzamelde zich bij het stadion en scandeerde daar leuzen tegen Lionel Messi, daarna werd het huis van Neymar bezocht. De club heeft via een kort statement gereageerd op de situatie.

PSG-aanhangers naar huis Neymar, club spreekt schande van actie
© Pro Shots

Enkele fans van PSG lijken helemaal klaar te zijn met de sterspelers bij hun club. Messi was deze week ongeoorloofd afwezig, wat de fans betreft blijft ook Neymar weg. Een groepje trok naar het huis van de Braziliaan en uitte buiten de poort van de woning de onvrede over de geblesseerde aanvaller. 'Neymar rot op', werd er onder andere geroepen.

Als tegenactie leek Neymar de fans wat te plagen door een Instagram-post te liken waarop hij en Messi in een Barcelona-shirt te zien zijn. Het bijschrift luidde: 'Ze waren ERG gelukkig in deze periode.' Neymar speelde sinds februari geen wedstrijd meer voor PSG, nadat hij een enkelblessure heeft opgelopen. De Braziliaan is geopereerd aan zijn enkel en keerde onlangs terug in Frankrijk voor zijn herstel.

PSG heeft een statement naar buiten gebracht. 'Paris Saint-Germain veroordeelt in de krachtigste bewoordingen de onduldbare en beledigende acties van een kleine groep individuen, die deze woensdag plaatsvonden. Wat de verschillen ook zijn, niets kan dergelijke daden rechtvaardigen. De club geeft zijn volledige steun aan de spelers, het management en iedereen die geraakt wordt door dit schandelijke gedrag.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.