Pröpper keert terug bij PSV: keuring aanstaande

Reacties

Na Marco van Ginkel keert ook Davy Pröpper definitief terug naar PSV. De komst van de 29-jarige middenvelder wordt één dezer dagen na de medische keuring afgerond.

Pröpper keert terug bij PSV: keuring aanstaande

Pröpper is al de vijfde versterking voor PSV. Komende week start de voorbereiding op het nieuwe seizoen en het nieuwe elftal krijgt na het aantrekken van Jöel Drommel, André Ramalho, Philipp Mwene, Van Ginkel en dus Pröpper steeds meer vorm.

Pröpper vertrok drie jaar geleden voor ongeveer dertien miljoen euro naar Brighton & Hove Albion. Voor de Engelse club speelde hij 121 officiële duels, daarin scoorde hij twee keer en gaf hij negen assists. Afgelopen seizoen was de middenvelder geen basisspeler meer bij Brighton.

PSV betaalt bij lange na niet het bedrag dat de Engelsen (tien miljoen euro) in eerste instantie wilde hebben. Met Pröpper terug op het oude nest hoopt PSV meer voetbal aan het middenveld toe te voegen. In zijn eerste periode bij PSV maakte hij op dat vlak indruk. In twee jaar kwam Pröpper tot 89 officiële wedstrijden in Eindhoven. Hij scoorde twintig keer en gaf 22 assists.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer D. Pröpper
Meer over D. Pröpper
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.